Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (3.50 secunde)
Prin vaccinarea mamei, ajunge si fatul protejat. Neonatologul Simona Vladareanu ne explica si de ce este important sa faca toate femeile insarcinate vaccinul antigripal.
Asa a glasuit zilele trecute purtatorul de cuvint al Ministerului Mediului, Simona Hodos, in fata avalansei de acuze ale presei la adresa prestatiei acestei institutii in scandalul uite pompa nu e pompa.
Ar trebui sa-i intrebam pe Victor Ciorbea, Emil Constantinescu, Decebal Traian Remes, Valeriu Stoica, Victor Babiuc, Bogdan Niculescu-Duvaz, Simona Marinescu, Alexandru Sassu, Adrian Nastase, Petre Roman, Ion Iliescu, Cosmin Gusa si Lavinia Sandru cat de grijuliu evita Traian Basescu tensiunile politice.
Se numea gimnastica, iar reprezentantele lui Nadia Comaneci, Ecaterina Szabo, Daniela Silivasi, Simona Aminar, Corina Ungureanu, Maria Olaru sau Andreea Raducan erau iubite si apreciate pe orice meridian al globului.
O bruneta celebra de la noi a fost tepuita pe internet. S-a jucat de-a "detectivul" si a aflat cine a pacalit-o, iar acum este pe cale sa dea totul pe mana politiei.
S-a despartit de iubita pentru ca era cu gandul la Simona si acum a pus la bataie un nou plan pentru a o recastiga pe blondina.
Investigatia a luat sfarsit in cazul Simonei Halep. Sportiva noastra a fost acuzata oficial de dopaj. Dubla campioana de Grand Slam are acum la dispozitie 20 de zile ca sa conteste actul de acuzare sau sa incheie un acord de recunoastere.
Si-a prins hartuitorul, dar tot traieste cu frica in san! Habar nu avea ca pericolul era la cativa metri de ea, iar acum trage un semnal de alarma!
Nu sunt prieten cu Simona Sensual si nici cu Alina Plugaru. Sunt prieten in primul rand cu echipa mea, cu Serban Huidu, cu Catalin Dezbracatu si Hrubaru.
- Sunt intr-o relatie foarte buna cu Ilie Nastase, Simona Halep (care sunt si cetateni de onoare ai orasului Busteni) si cu primarul de acolo.
Simona Carniciu, medic diabet, nutritie si boli metabolice la Institutul National Nicolae Paulescu”, Dr. Elisei Adrian, specialist medicina de familie competenta medicina sportiva si terapii alternative de la Premier Clinic, Dr.
I-a fost luata casa in casa s-a nascut apoi a trait 10 ani in chirie intr-un apartament cu doua camere cu toti membrii din familie.
SIMONA, de 32 de ani, din Bucuresti, S. GEORGIANA, de 17 ani, din jud. Gorj, C. ELENA de 22 ani, din jud.
SIMONA de 24 de ani, din Bucuresti 8. B. DAN de 21 de ani, din Bucuresti 9.C. MARIUS de 37 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale 10.
Minora se numeste IONESCU SIMONA, are 15 ani si urmatoarele semnalmente: - Inaltime: 1,60 m; greutate 55 kg; - Fata rotunda, par vopsit roscat-ciocolatiu, lung pana in dreptul umerilor, ochi caprui, bărbie ascutita, ten deschis;
Simona Iliescu si Ion Jianu traiau in concubinaj de peste 7 ani. Vecinii spun ca femeia traia un cosmar deoarece bataile erau la ordinea zilei, noteaza Pandurul.
Iata ce precizeaza in acest sens site-ul avocatnet.ro, intr-un articol semnat de Simona Voiculescu: Guvernul a decis: Amenzile de circulatie vor fi pastrate la nivelul actual si in 2018, in ciuda majorarii salariului minim.
Simonei Sensual i s-a propus o suma fabuloasa,cu 5 zerouri.Totusi nu a facut nicun compromis pentru bani si a spus nu ofertei.
A murit in urma cu 11 ani si acum ii apare in vis in mod repetat si o cheama la el!
"Probabil ca are alte probe depuse la dosarul Simonei", confirma sefa agentiei romane antidoping complexitatea crescuta a procesului in care Simona Halep este acuzata de dopaj.
google-analytics.com